Welkom op mijn site

 

Deze website gaat over de Aquariusmystiek. Mystiek is de goddelijke wijsheid die de waarheid van het leven bevat en vanuit het grote Goddelijk Bewustzijn in jouw bewustzijn komt, via de innerlijke mystieke verbinding. Deze is absoluut niet voorbehouden aan enige religie en daarom ook Universeel, hoewel er meestal vanuit de westerse cultuur gesproken wordt, is deze vertaalbaar naar elke religie.

Eerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Marja Overheul, ben getrouwd heb twee getrouwde kinderen en ben inmiddels oma van vijf kleinkinderen. Al op jonge leeftijd ging ik mij interesseren voor de grote vragen van het leven en ging naast de keuze die de rest van de familie nam, mijn eigen weg.

Na een lange weg van bewustwording, eerst door het lezen van boeken en het volgen van lezingen kwam ik daarna in aanraking met de leringen van de Mystica Sonia Bos. Van steeds meer herinneringen, inzichten en de Innerlijke Leiding, vanuit de Universele Christus en De Schepper, die mij stuurt werd ik mij bewust van, wie ik ben en wat mijn taak is in dit leven. Langzaam is daarom deze manier van werken onderdeel van mijn leven geworden.

Iedereen die de bewustwordingsweg wil gaan, mag dit leren. Want weet dat elk mens van goddelijke afkomst is.